|
Le forum assurance de lyon <---- Le forum des assurés! Le Forum de l'assurance et de l'immobilier, forums d'échanges de conseils pratiques, tarifs, devis d'assurances. L'espace rencontre avec votre courtier d'assurance en ligne, ctb-assurances, siège de lyon.
|
| Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant |
| Auteur |
Message |
888starz_kqot Invité
|
Posté le: Mar Aoû 18, 2026 10:34 am Sujet du message: 888starz |
|
|
Siedze na tym jakies pol roku, mysle ze mam prawo wrzucic pare slow. Wszedlem tam przez znajomego z pracy, raczej sceptycznie. Pierwsze co rzuca sie w oczy to rozmiar biblioteki — gdzies 7 tysiecy tytulow, liczba robi wrazenie, ale realnie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
Nic odkrywczego: Gates of Olympus plus Gates of Olympus, standard — Pragmatic. Znajdziesz tez NetEnt i troche Microgaming, wiec dostawcy sa ci znani, nie zadne krzaki. Crash gry typu Aviator sa, ja osobiscie do tego nie przekonalem. W dziale live obsluguje Evolution — Monopoly Live jest po angielsku, stolow po polsku jakos nie uswiadczylem, to akurat szkoda.
Bonus powitalny to 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi 150 darmowych spinow, dawkowane po kolei. Wager to x40, standardowo, co oznacza ze realnie ciezko to wyciagnac — ja pierwszy raz nie doczytalem i przepadlo. Czasem wpada cos bez depozytu po potwierdzeniu konta, choc to rotuje — to co akurat leci sprawdzisz na 888starz official site zanim wplacisz.
Kasa dzialaja przyzwoicie. Karta wplata leci w sekunde, prog wejscia to jakies 20-25 zl. Zlecalem wyplate na Skrilla — schodzilo jakies dwie godziny, karta to juz inna bajka, dwa dni. Weryfikacja jednak trwala cztery dni — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, ale gadasz troche z automatem.
Aplikacja mobilna siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, tylko ze sciagasz apk ze strony, bo w sklepie jej nie ma. Pod iOS bywa roznie. Papiery Curacao, zatem 888starz nie ma polskiego zezwolenia i rozliczenie trzeba pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer — pisze co widze. Ogolnie siedze dalej, na spokojnie. |
|
|
 |
|
|
Vous pouvez poster de nouveaux sujets dans ce forum Vous pouvez répondre aux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum
|
|