|
Le forum assurance de lyon <---- Le forum des assurés! Le Forum de l'assurance et de l'immobilier, forums d'échanges de conseils pratiques, tarifs, devis d'assurances. L'espace rencontre avec votre courtier d'assurance en ligne, ctb-assurances, siège de lyon.
|
| Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant |
| Auteur |
Message |
888starz_xrOr Invité
|
Posté le: Mar Aoû 18, 2026 8:50 am Sujet du message: 888starz |
|
|
Siedze na tym z trzech miesiecy, wiec chyba mam prawo cos napisac. Zapisalem sie z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. To co uderza na starcie to rozmiar biblioteki — cos kolo 6 tysiecy automatow, liczba robi wrazenie, choc umowmy sie i tak wracasz do tych samych pieciu.
U mnie to Book of Dead oraz Sweet Bonanza, no i Pragmatic. Siedzi tam sporo od Yggdrasil i Play'n GO, wiec providerzy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator i te crashe oczywiscie tez sa, ja osobiscie do tego jakos nie kreci. W dziale live obsluguje Evolution — Monopoly Live z angielskim krupierem, stolow po polsku niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do okolo 1500 zl plus paczka free spinow, dawkowane po kolei. Wager wynosi x40, wiec realnie ciezko to wyciagnac — radze doczytac, serio. Bywa tez drobny no deposit po weryfikacji, tylko ze to akcje czasowe — swieze kody promocyjne sa wypisane na 888starz promo code przed rejestracja.
Kasa — tu akurat nie narzekam. Blikiem depozyt leci w sekunde, prog wejscia to jakies 20-25 zl. Zlecalem wyplate na e-portfel i szlo w kilka godzin, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow niestety trwala cztery dni — pierwszy skan im nie pasowal, obsluga odpisuje szybko, tylko czasem czujesz bota.
Apka dziala i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze instalujesz apk recznie, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iPhonie jest, ale przez TestFlight. Licencja Curacao, czyli to nie jest licencjonowany operator w PL i kwestie podatku musisz ogarnac na wlasna reke. Wiem, ze dla wielu to killer — pisze co widze. Gram dalej, ale malymi stawkami, na spokojnie. |
|
|
 |
|
|
Vous pouvez poster de nouveaux sujets dans ce forum Vous pouvez répondre aux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum
|
|