|
Le forum assurance de lyon <---- Le forum des assurés! Le Forum de l'assurance et de l'immobilier, forums d'échanges de conseils pratiques, tarifs, devis d'assurances. L'espace rencontre avec votre courtier d'assurance en ligne, ctb-assurances, siège de lyon.
|
| Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant |
| Auteur |
Message |
888starz_brOr Invité
|
Posté le: Sam Aoû 15, 2026 8:07 am Sujet du message: 888starz |
|
|
Obstawiam tu jakies czterech miesiecy, wiec chyba mam prawo sie wypowiedziec. Zapisalem sie przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Pierwsze co rzuca sie w oczy to ilosc slotow — gdzies 6 tysiecy tytulow, co brzmi absurdalnie, choc umowmy sie krecisz w kolko to samo.
U mnie to Sweet Bonanza i Big Bass, standard — Pragmatic Play. Znajdziesz tez NetEnt i Microgaming, wiec dostawcy sa normalni. Crash gry typu Aviator sa, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. Na zywo obsluguje Evolution — Crazy Time z angielskim krupierem, stolow po polsku jakos nie uswiadczylem, to akurat szkoda.
Pakiet powitalny to 100% pierwszego depozytu z dorzuconymi 150 darmowych spinow, rozlozone na raty. Obrot wynosi x40, co oznacza ze realnie ciezko to wyciagnac — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Widzialem tez drobny no deposit za sama rejestracje, ale to akcje czasowe — to co akurat leci sprawdzisz na bonus 888starz jesli ci zalezy.
Z wyplatami to dla mnie plus. Przez Skrilla depozyt leci w sekunde, minimum to okolo 20 zl. Wyciagalem na e-portfel — schodzilo do godziny, karta juz wolniej, ze dwa dni. KYC jednak mnie zmeczyla — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie reaguje w pare minut, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.
Aplikacja mobilna dziala i jest lzejsza od strony, z tym ze sciagasz apk ze strony, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS bywa roznie. Licencja to Curacao, czyli 888starz nie ma polskiego zezwolenia i rozliczenie kazdy musi rozwazyc samodzielnie. Wiem, ze dla wielu to killer — pisze co widze. Gram dalej, ale malymi stawkami, na spokojnie. |
|
|
 |
|
|
Vous pouvez poster de nouveaux sujets dans ce forum Vous pouvez répondre aux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum
|
|